Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-19:00
Yapmadan Dönme
Yapmadan Dönme!

YAPMADAN DÖNME!

Tatil için Fethiye’yi tercih ettiyseniz, tatilinizi farklı deneyimlerle ölümsüzleştirmek için çok iyi bir fırsat yakaladınız demektir. Tatilinizin her günü bir deneyim yaşayabilir ve evinize güzel anılar, görenleri kıskandıracak can alıcı fotoğraflarla dönebilirsiniz.

 

Eğer Fethiye’yi balayı tatiliniz için tercih ettiyseniz açık hava düğün fotoğrafı çekimlerinizi yaptırabilir, Fethiye’nin bulunmaz güzellikteki manzaraları ile harika bir düğün albümü hazırlayabilirsiniz.

 

Yeni deneyimlere hazırsanız sizin için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

 

-Babadağ yamaç paraşütü

Avrupa’nın 1 numaralı hava sporları merkezi olan Babadağ’da her yıl yüz binlerce yamaç paraşütü atlayışı yapılıyor. Siz de bu deneyimi yaşayarak Ölüdeniz’i, Patara plajını, Saklıkent’i, Göcek ve hatta Rodos’un ışıklarını seyredebilirsiniz.

 

-Balık Pazarında akşam yemeği

Kendine özgü bir atmosferi olan ve şehir merkezinde yer alan balık pazarında en taze ve lezzetli balıkları bulabilir, en iyi Akdeniz mezelerinin lezzetine varabilir, yerel müzisyenler eşlinde eğlenebilirsiniz.

 

-Çalış’ta gün batımı

Çalış bölgesinde denize girebilir, akşam saatlerinde dünya üzerindeki en iyi günbatı manzaralarından birini sevdiklerinizle seyrederek, güneşinde doğayı boyama şölenini içeceğinizi yudumlarken izleyebilirsiniz.

 

-Tekne turu

Fethiye bölgesinde ortalama 80 koy bulunuyor. Dünyada mavi tur denilince akla ilk gelen bu koylarda denizin mavi ve turkuaz renklerinde yüzmenin keyfini yaşayın.

 

-Doğa yürüyüşü

Dünyadaki en uzun yürüyüş parkuru olan Likya Yolu Fethiye’den başlayıp Antalya’da son buluyor. Tatil planınıza göre kısa yürüyüş rotalarından birini seçip doğanın içinde yürüyüşünüzü yapabilir, yolunuzun üzerindeki antik kentleri ziyaret edebilirsiniz.

 

-At safari

Fethiye’nin Yanıklar Köyünde, Ölüdeniz ve Kaya Köy’de yapılan at turları ile doğa gezinize farklılık katın.

 

-ATV ve jeep safari turları

Renkli geçen ATV ve jeep safari turlarında hem eğlenebilir, hem doğa ile iç içe seyahat edebilir hem de tarihi ören yerlerini gezme fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

-Su altı dalışı

Su altı dalışı yaparak Fethiye’nin muhteşem denizinde yüzmenin yanı sıra su altı zenginliklerini yakından görebilirsiniz.

 

-Kürek sporu

Fethiye Körfezi, kürek sporunun denizde yapılmasına imkân tanıyan çok ender bir körfezdir. Kürek sporu yapıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın deriz.

 

-Rüzgar sörfü

Fethiye merkeze 10 km mesafede, Çalış Plajında bulunan sörf merkezi, rüzgar sörfü öğrenmek ya da rüzgar sörfü yapmak isteyenler için ideal bir ortam sunuyor.

 

-Kano-rafting

Eşen Çayı üzerinde, lisanslı eğitmenler ve rehberler eşliğinde, kano ve rafting yapabilir ve bu yolcuğun sonunda 18 km uzunluğundaki Patara plajına ulaşabilirsiniz. Bu serüven boyunca yemek, çamur banyosu ve yüzme molası vermek de mümkün.

 

-Pazar Turları

Fethiye’nin her mahallesinde haftanın belli günleri pazarlar kuruluyor. En ünlüleri ise merkezde, Salı ve Cuma günleri kurulan pazarlar. Salı pazarında yiyecek, kıyafet, hediyelik eşya gibi pek çok şeyi bulabilirsiniz. Cuma günü kurulan pazar ise tamamen üreticilerin satış yaptığı bir pazar. Üreticiler kendi ürettikleri ürünleri satıyor. Cuma pazarını gezerek dönüş yolunda evinize götürmek için doğal, el yapımı yiyecekler alabilirsiniz.

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz