Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-19:00
Deniz Üzerinde Uçmak
Deniz Üzerinde Uçmak

DENİZ ÜZERİNDE UÇMAK

Fethiye’de bulunan Babadağ’dan her yıl yüzbinlerce yamaç paraşütü atlayışı yapıyor. Yamaç paraşütü uçuş belgesi olan sporcuların yanı sıra Fethiye’yi tercih eden tatilciler de deneyimli yamaç paraşütü pilotları eşliğinde bu sporu yapabiliyor.

Babadağ, 2000 metreyi bulan yüksekliği ve deniz üzerinde uçuşa imkan tanıyan koşulları ile Avrupa’nın 1 numaralı hava sporları ve rekreasyon alanı olma özelliğine sahip. Türkiye’de yapılan yamaç paraşütü atlayışlarının %80’i Babadağ’da yapılıyor. Atlayışta tatilcilere tecrübeli pilotlar eşlik ediyor. Kaza ve ölüm oranı yok denilecek kadar az. Kendinizi güvenle pilotlara teslim edebilirsiniz.

Atlayış için pilotlarla birlikte araçlara binip Babadağ’a çıkılıyor. Hava ve rüzgar durumuna göre atlayış yapılacak pist belirleniyor. Babadağ’da 1200, 1700, 1800 ve 1900 metrede olmak üzere farklı atlayış pistleri bulunuyor. Her pistin yönü farklı bir dünya güzelliğe dönük. 1200 metre ve 1700 metrede bulunan pistler eşsiz Ölüdeniz manzarasını seyrederken, 1800 metrede bulunan pist Fethiye ve Göcek’i, 1900 metrede bulunan pistler de dünyanın en uzun plajlarından biri olan Patara’yı seyrediyor.

Ortalama 30-45 dakika sürecek olan uçuşunuz boyunca gökyüzünde Fethiye ve çevresini çıplak gözle ve keyifle izlemeniz mümkün hatta açık havalarda Rodos’u bile görebilirsiniz.

Babadağ, yamaç paraşütü yapmadan da doğayı izlemenize olanak sunuyor. 1700 metrede bulunan restoranda kahvaltı yapabilir, öğle ve akşam yemeği yiyebilirsiniz. Günbatımını izleyebilir, akşam saatlerinde Rodos’un ışıklarını seyredebilirsiniz.

Endemik bitkilere ilginiz varsa Babadağ’da bulunan pek çok endemik bitkiyi de fotoğraflayarak arşivinize ekleyebilirsiniz.Yamaç paraşütü yapmak istiyorsanız acentelerle irtibata geçip rezervasyon yaptırabilirsiniz.

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz